Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Het belangrijkste voor ons is het vertrouwen winnen van onze klanten op gebied van goede producten die vers worden klaargemaakt en gehouden. Hiervoor geven wij de grootste aandacht aan kwaliteit! Daar valt natuurlijk ook het produceren en behouden onder hygiënische omstandigheden bij. 

Wij houden ons vooral bezig met het produceren van kebabvlees en andere diepvries vleesproducten volgens Europese normen en waarden.   

Indien er voor Döner Kebap zaken behoefte is aan materialen en benodigdheden zoals döner machine, snijmessen en de hier bijhorende kookplaten en luchtfilters, kunnen wij deze eventueel bestellen.

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit aan te bieden voor onze klanten. Tegelijkertijd zorgen wij voor aangename prijzen. Hiernaast maken wij gebruik van unieke en speciale kruiden in onze vleesproductenHiermee bieden wij onze afnemers dus hoogwaardige productie tegen voordelige prijzen. 

Wij hebben ruim 22 jaar ervaring binnen de kebabsector. In de jaren 90’ was er een enorme bloei van kebabzaken. Dit heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar kebabvlees zeer hoog was. Het vlees moest makkelijk en snel geleverd zijn en een goede prijs/kwaliteit verhouding omvatten. Er waren heel weinig firma’s die kebab produceerden en de gewenste kebab-smaak hadden binnen de streken Limburg in België. Hildas heeft ingespeeld op de markt en deze behoeften/tekorten weten te vervullen. 

Wij zijn begonnen met 11 medewerkers. Tegenwoordig hebben wij 20 medewerkers in dienst. 

Onze klanten bestaan vooral uit zelfstandigenNaast de kebabzaakvoerders kunnen ook particulieren bij ons terecht om aankopen te doen. 

Wij zijn begonnen met 1 opslagplaats. In 2020 hebben wij dit verhoogd naar 3 opslagplaatsen vanwege een breder assortiment. Ook de hoeveelheid productie van het kebabvlees is toegenomen met de jaren. Tegenwoordig produceren wij maandelijks 100 ton kebabvlees. Dit is bijna 10 keer zo veel in vergelijking met vroeger. 

In de nabije toekomst willen wij ons richten op het vermeerderen van de productie en deze maximaal uit te breiden. Vervolgens streven wij ernaar om ons assortiment van kebab apparatuur en accessoires te vergroten. Hierbij denken wij ook aan een showroom voor onze klanten. 

Onze producten zijn beschikbaar in meer dan 400 winkels binnen België. 

Online bestellen is momenteel niet mogelijk, maar onze producten zijn beschikbaar in diverse winkels.

Eén van onze grootste buitenlandse afnemers is Zweden. Daarnaast voeren wij ook internationale handel met Spanje en Italië. Ook worden er maandelijks allerlei sauzen van ons huismerk “Hildas” getransporteerd naar Roemenië. 

Onze producten zijn halal en worden hierop gekeurd. Het halal-etiket is op iedere verpakking terug te vinden.

Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, maar niet voor baby’s jonger dan 1 jaar. Bovendien bevatten de producten van Hildas kleine hoeveelheden toegevoegd zout en dat is niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar. 

We proberen onze producten vegan en glutenvrij te produceren, maar momenteel is er geen sprake van. We houden u op de hoogte!  

Je kunt onze producten tot 2-3 dagen na openen eten, maar niet na de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat, op voorwaarde dat ze worden bewaard in de koelkast bij maximaal 7°C. 

De meeste van onze producten kunnen in de oven, de braadpan of de airfryer worden bereid. Sommige zijn ook geschikt voor de BBQ. 

De Hildas producten zijn geschikt voor bereiding op de BBQ, waardoor ze een heerlijke grillsmaak krijgen. Hoewel dit kan variëren afhankelijk van je barbecueraden we je aan om je producten tijdens de bereiding goed in de gaten te houden. 

Na bereiding kunnen onze producten tot maximaal 1 dag worden gegeten op voorwaarde dat ze in de koelkast worden bewaard in een afsluitbaar bakje.  

Onze vleeswaren worden elke week door dokters en laboratoria getest en gecontroleerd om de producten op een gezonde en betrouwbare manier ter beschikking te stellen aan onze afnemers. 

Onze producten worden grotendeels vanuit Turkije geïmporteerd.

Rundsvlees, kip en kalkoen zijn de vleessoorten waar onze kebabvlees van wordt gemaakt. 

Wij beschikken over een potentie om dagelijks 15 ton kebabvlees te produceren.