Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Hildas
Producten
Shop

Het Hildas-familiebedrijf bedient bijna 400 winkels in België. U kunt gedetailleerde informatie over verkooppunten vinden op www.hildas.eu onder het gedeelte "verkooppunten".

De hoeveelheid calorieën in diepvriesproducten verandert meestal niet tijdens het invriezen, maar dit kan afhangen van de hoeveelheid water in het voedsel. Als alleen water verloren gaat bij het invriezen, verandert het aantal calorieën niet.

  • In diepvriesproducten worden geen additieven gebruikt. Om voedselproducten lang houdbaar te maken volstaat het om ze in te vriezen met de speciale IQF-methode. Dankzij deze methode is er geen extra inspanning nodig om de producten lang te bewaren. Bovendien is het na gedetailleerde smaaktesten bevestigd, dat de smaak en kwaliteit van diepvriesproducten blijft behouden en ze zijn een handige optie in ons drukke leven. Ten slotte; Hildas-producten, die geld, tijd en energie besparen en op uw tafel komen door de beste grondstoffen te kiezen, zijn de meest praktische oplossing van onze moderne tijd.

 

De voedingswaarden van diepvriesproducten zijn vergelijkbaar met die van vers verkochte producten.

Onze producten ondergaan uitgebreide tests om de meest veilige uiterste consumptiedatum te bepalen. Binnen deze periode kun je onze producten veilig consumeren.

Als je zelf eten invriest, duurt het invriesproces langer. Hierdoor kunnen voedingsstoffen verloren gaan omdat de cellen van het eten beschadigd kunnen raken. Daarom is het belangrijk om de cellen van het eten heel te houden als je het invriest om voedingsverlies te voorkomen. Hildas-producten worden snel ingevroren met geavanceerde technologie, zodat het eten zijn voedingswaarde behoudt wanneer je het serveert.

U kunt de diepgevroren voedingsproducten bereiden volgens de aanbevolen kookmethoden die vermeld staan op de verpakking.

Bevroren producten blijven langer houdbaar dankzij het snelle invriesproces, wat resulteert in een betere smaakervaring wanneer je ze serveert.

Over het algemeen wordt aanbevolen om de karakteristieke eigenschappen van voedingsmiddelen, zoals smaak en geur, te behouden door ze in koude omgevingen te bewaren, wat bekend staat als de koude keten. Deze keten is van essentieel belang in de diepgevroren voedingsmiddelensector. Na het invriezen bij -41°C moeten de producten worden bewaard en vervoerd bij een temperatuur van -18°C (deze temperatuur kan variëren afhankelijk van het type product en de beoogde opslagduur) totdat ze worden geconsumeerd.

Als Hildas, startten we onze reis in 1999. Al onze producten worden traditioneel geproduceerd volgens een uniek recept. In onze bedrijfsstructuur, waar we nooit concessies doen aan kwaliteit; worden de heerlijke smaken geproduceerd met onze gezonde en betrouwbare recepten, deze elementen onderscheiden ons ook van andere bedrijven.

Vooral onze naam, onze speciale ingrediënten en de jarenlange ervaring binnen de dönerkebab branche.

Het vlees komt dagelijks bij ons binnen waarvan een gedeelte bevroren en de rest vers is om te zorgen voor de juiste smaak.

De meest gestelde vraag over diepvriesproducten gaat over hun voedingswaarde. Het vriesproces heeft geen invloed op, verandert, vermindert of verhoogt het caloriegehalte, het vezelgehalte of het mineraalgehalte van het voedsel niet. Het invriezen van Hilda's vlees- of kipproducten heeft geen invloed op de hoeveelheid vet en eiwit in deze producten, noch op de hoeveelheid koolhydraten of suiker.

Als u de in de verpakking achtergebleven producten terug in de koelkast zet zonder ze buiten te laten wachten, gelden dezelfde bewaarcondities. Als de producten beginnen te ontdooien, moeten ze worden geconsumeerd voordat ze weer in de koelkast worden geplaatst.

De productie en bezorging van het kebabvlees wordt volledig door ons gedaan.

Of het diepgevroren product gezond is, hangt af van de voedingswaarde. Als de originele vorm van de voeding aan de criteria voldoet, kunnen we stellen dat het diepvriesproduct ook voor u gezond is. Informatie over de inhoud van Hildas producten kunt u vinden op de website van het betreffende product of u kunt kijken bij de "inhoud" op de achterkant van de productverpakking.

Al onze producten beschikken over een EG-erkenningsnummer. EG-erkenningsnummers zijn unieke nummers die worden verstrekt aan vleeswerkende firma’s om te controleren en aan te tonen dat aan alle hygiëne- en inrichtingseisen die van toepassing zijn wordt voldaan.

Binnen de Dönerkebab branche is hygiëne een zeer belangrijk punt. Wij doen dan ook onze uiterste best om er streng op te letten op de werkvloer. Zo beschikken wij over een zeer strenge hygiënebeleid voor ons personeel.

Het belangrijkste voor ons is het vertrouwen winnen van onze klanten op gebied van goede producten die vers worden klaargemaakt en gehouden. Hiervoor geven wij de grootste aandacht aan kwaliteit! Daar valt natuurlijk ook het produceren en behouden onder hygiënische omstandigheden bij. 

Wij houden ons vooral bezig met het produceren van kebabvlees en andere diepvries vleesproducten volgens Europese normen en waarden.   

Indien er voor Döner Kebap zaken behoefte is aan materialen en benodigdheden zoals döner machine, snijmessen en de hier bijhorende kookplaten en luchtfilters, kunnen wij deze eventueel bestellen.

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit aan te bieden voor onze klanten. Tegelijkertijd zorgen wij voor aangename prijzen. Hiernaast maken wij gebruik van unieke en speciale kruiden in onze vleesproductenHiermee bieden wij onze afnemers dus hoogwaardige productie tegen voordelige prijzen. 

Wij hebben ruim 22 jaar ervaring binnen de kebabsector. In de jaren 90’ was er een enorme bloei van kebabzaken. Dit heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar kebabvlees zeer hoog was. Het vlees moest makkelijk en snel geleverd zijn en een goede prijs/kwaliteit verhouding omvatten. Er waren heel weinig firma’s die kebab produceerden en de gewenste kebab-smaak hadden binnen de streken Limburg in België. Hildas heeft ingespeeld op de markt en deze behoeften/tekorten weten te vervullen. 

Onze klanten bestaan vooral uit zelfstandigenNaast de kebabzaakvoerders kunnen ook particulieren bij ons terecht om aankopen te doen. 

Wij zijn begonnen met 1 opslagplaats. In 2020 hebben wij dit verhoogd naar 3 opslagplaatsen vanwege een breder assortiment. Ook de hoeveelheid productie van het kebabvlees is toegenomen met de jaren. Tegenwoordig produceren wij maandelijks 100 ton kebabvlees. Dit is bijna 10 keer zo veel in vergelijking met vroeger. 

In de nabije toekomst willen wij ons richten op het vermeerderen van de productie en deze maximaal uit te breiden. Vervolgens streven wij ernaar om ons assortiment van kebab apparatuur en accessoires te vergroten. Hierbij denken wij ook aan een showroom voor onze klanten. 

Onze producten zijn beschikbaar in meer dan 400 winkels binnen België. 

Online bestellen is momenteel niet mogelijk, maar onze producten zijn beschikbaar in diverse winkels.

Eén van onze grootste buitenlandse afnemers is Zweden. Daarnaast voeren wij ook internationale handel met Spanje en Italië. Ook worden er maandelijks allerlei sauzen van ons huismerk “Hildas” getransporteerd naar Roemenië. 

Onze producten zijn halal en worden hierop gekeurd. Het halal-etiket is op iedere verpakking terug te vinden.

We hebben een glutenvrije en lactosevrije kebab-optie, maar we bieden nog geen veganistische opties aan. Voor informatie over al onze producten kunt u onze pagina 'Onze producten' bezoeken.

 

 
 

 

 

Je kunt onze producten tot 2-3 dagen na openen eten op voorwaarde dat ze worden bewaard in de koelkast bij maximaal 7°C. Je moet wel altijd letten op de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat.

De meeste van onze producten kunnen in de oven, de braadpan of de airfryer worden bereid. Sommige zijn ook geschikt voor de BBQ. 

De Hildas producten zijn geschikt voor bereiding op de BBQ, waardoor ze een heerlijke grillsmaak krijgen. Hoewel dit kan variëren afhankelijk van je barbecueraden we je aan om je producten tijdens de bereiding goed in de gaten te houden. 

Na bereiding kunnen onze producten tot maximaal 1 dag worden gegeten op voorwaarde dat ze in de koelkast worden bewaard in een afsluitbaar bakje.  

Onze vleeswaren worden elke week door dokters en laboratoria getest en gecontroleerd om de producten op een gezonde en betrouwbare manier ter beschikking te stellen aan onze afnemers. 

Onze producten worden grotendeels vanuit Turkije geïmporteerd.

Rundsvlees, kip en kalkoen zijn de vleessoorten waar onze kebabvlees van wordt gemaakt. 

Wij beschikken over een potentie om dagelijks 15 ton kebabvlees te produceren. 

Wij zijn telefonisch, of via social media (Facebook en Instagram) bereikbaar voor onze klanten zodat we ze snel kunnen helpen bij vragen.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +32 (0)11 53 80 02
Facebook: @hildas.retail
Instagram: @hildas.retail

Klachten of problemen kunnen doorgegevens worden via ons telefoonnummer of e-mailadres.

Contactgegevens:
Teloonnummer: +32 (0)11 53 80 02
E-mailadres: info@hildas.be

We zijn actief op online platformen zoals Facebook en Instagram.

Jazeker! Elke maand hebben we een nieuwe winactie waarmee onze vleesproducten te winnen zijnBlijf ons vooral volgen op Facebook en Instagram.