Word een Hildas-verkooppunt!

Wilt u een verkooppunt worden? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

info@hildas.eu +32 11 53 80 02
Word een Hildas-Verkooppunt!

Welkom bij Hildas, dé bron voor heerlijke diepvriesproducten. Verrijk jouw winkel met ons brede assortiment hoogwaardige diepvrieslekkernijen. Bij Hildas zijn we trots op ons uitgebreide assortiment smakelijke diepvriesproducten, waaronder kipcorn, kebab, kofte en meer. Met onze groothandelssupermarkt in Heusden-Zolder, België, breiden we sinds 1997 het aanbod van onze partners uit.

Waarom partner worden?

 • Uitgebreid Productaanbod:

  Hildas biedt een breed scala aan diepvriesproducten die jouw klanten zeker zullen imponeren. Van onze verrukkelijke doner kebab tot andere heerlijke opties. Zo zorgen we ervoor dat elk product boordevol smaak en kwaliteit zit.

 • Sterke marktpositie:

  Als een vertrouwd merk heeft Hildas een sterke aanwezigheid op de Belgische markt opgebouwd. Onze producten worden momenteel verkocht in bijna 400 supermarkten en winkels in het hele land. Door met ons samen te werken, krijg je toegang tot ons netwerk en trek je meer klanten aan.

 • Ondersteuning voor elke partner:

  Bij Hildas begrijpen we het belang van het ondersteunen van onze partners. We verwijzen klanten die vragen waar ze Hildas-producten kunnen kopen door naar onze partners in de buurt van hun locatie. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en klantenverkeer naar jouw winkel. Bovendien vermelden we uitgebreide informatie over elke partner op onze website.

 • Kwaliteitsgarantie:

  Kwaliteit staat voorop. Elk item wordt met zorg bereid met de beste ingrediënten en voldoet aan strenge voedselveiligheidsnormen. Door met Hildas samen te werken, verbind je jouw bedrijf met een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en klanttevredenheid.

 • Langdurige Expertise:

  Met meer dan twee decennia ervaring heeft Hildas haar productieprocessen geoptimaliseerd om kwaliteit en smaak te leveren. Onze expertise in diepvriesproductie garandeert dat je producten ontvangt die voldoen aan de hoogste normen en je klanten blijven verrassen.

Word vandaag nog onze partner!

Word vandaag nog onze partner! Bundel je krachten met Hildas en ervaar de voordelen van het aanbieden van onze hoogwaardige diepvriesproducten aan jouw klanten. Om deze spannende samenwerking te starten, vul je ons formulier in om jouw interesse kenbaar te maken. Simpel en snel!